Önkormányzati választás – 2024. A Mi Hazánk Mozgalom jelöltje

Tisztelt Választópolgárok!

A nevem Gillich Péter, a Mi Hazánk Mozgalom képviselőjelöltjeként indulok az idei önkormányzati választásokon.
1982-es születésem óta Soltvadkerten élek, itt van az otthonom, az a hely, ami biztos pont, stabilitás az élet rohanásában, ide térek haza minden utamról. Tanulmányaimat követően becsülettel letöltöttem a 9 hónapos sorkatonai szolgálatomat is, ami csapatmunkára, kitartásra és tiszteletre nevelt. Számos területen megfordultam, így tapasztalatot szereztem az irodai, mezőgazdasági valamint a nyomdaipari ágazatban.

2014 óta tehergépjármű vezetőként dolgozom, pihenőidőm hasznos eltöltéseként az önfejlesztés mellett, kezdtem el tájékozódni a közéletről. Bevallom, sokáig keveset foglalkoztam a politikával, de nemzeti érzelmű emberként egyre jobban rávisz a lélek, hogy figyeljem a körülöttem zajló eseményeket, egyre inkább fontosnak tartom, hogy hazaszerető lokálpatriótaként részesévé is váljak, így ezúton is tegyek hazámért, nemzetemért és városunként.

Hiszem, hogy kötelességem tenni honfitársaimért és érdemben hozzá tudok járulni szeretett városom élhetőbbé tételéhez. A legnagyobb felelősség a jövő építése, hiszem azt, hogy ebben számíthatnak rám!

Arra kérem Önöket, hogy június 9-én támogassanak szavazatukkal és bizalmukkal az önkormányzati választáson és a Mi Hazánk Mozgalom képviselőit az Európa Parlamenti választáson!

Tisztelettel, Gillich Péter