péntek, május 24, 2024
spot_img
KezdőlapSoltvadkert hírekÖnkormányzati választás 2024. - Szabadi Lívia képviselő jelölt

Önkormányzati választás 2024. – Szabadi Lívia képviselő jelölt

Kedves Soltvadkerten és külterületén élők!

Szabadi Lívia vagyok. 40 évesen, 3 diplomával, egy szakmával, 10 éves vállalkozásban szerzett tapasztalattal, szociális, egészségügyi, népművelői, mentálhigiénés közösség- és kapcsolatépítő jártasságommal szeretném segíteni városunk közösségét.

Szüleim kitartásra, őszinteségre, kedvességre neveltek, a kisfiam pedig a jövő reményével támogat, tükör nekem, így én minta neki, hogy éljen bátran, ne féljen a megpróbáltatásoktól, merjen hinni, tenni és alkotni.

A közösségi élet alapja a kommunikáció. Vállalásaim közt szerepel: körzet mintára területi felelősségvállalás; képviselői fogadóóra rendszerének kialakítása; a lakosság tájékoztatása, bevonása, véleményének megismerése – egy helyi közéleti applikáció fejlesztésével, segítségével is; a Vadkerti újság modernizálása. Jótékonysági, közösségi megmozdulások szervezése a helyi célok érdekében (pl. Bocskai ovi wc-felújítás = jótékonysági kerékpározás, futás).

Egészségügyi vonalon támogatni az eddigi lépéseket és szorgalmazni a szakorvosi ellátás bővítését, újra tárgyalni a helyi ügyeleti rendszer kérdését. Forduljanak hozzám bizalommal, keressünk közösen megoldásokat, dolgozzunk együtt a megújulásért!

Tisztelettel: Szabadi Lívia

Mindent a népért, mindent a néppel együtt, semmit a népről a nép feje felett. Ez a demokrácia. /Kossuth Lajos/

-Hírdetés -

Friss cikkeink