péntek, december 1, 2023
spot_img
KezdőlapEgyéb kategóriaBabiMami Kellék és Ajándékbolt - Soltvadkerten

BabiMami Kellék és Ajándékbolt – Soltvadkerten

Január 10.-én nyitotta meg Sója Barbara baba-mama boltját.  ( Bocskai utca 11. )

– Barbara Kiskunmajsáról jött férjhez, immáron hét éve.
Zente, aki márciusban lesz három éves, már a bölcsödében tölti a napot, így a gyakorló anyuka számára megnyílt a lehetőség egy álom megvalósítására.

– Korábban nyolc éven át dolgozott a kereskedelem eme szakágában alkalmazottként, tehát a gyakorlat, és a tapasztalat is adva van. Sőt, a babázós időszakban is folyamatosan figyelte az aktuális trendek alakulását a szakmában.
Így hát elérkezettnek látta az időt, egy saját üzlet nyitásához.

– Az üzletbe betérőket gyakorló anyukaként is sok-sok tapasztalattal segíti, megkönnyítve ezzel a vásárlást.
– Az üzletben a kelengyelistában szereplő dolgok mindegyike megvásárolható. A polcokon a neves gyártók termékei mellett a pénztárcabarát, de minőségi termékek választéka is megtalálható.

A széles vevőréteg kiszolgálása az egyik fő cél, mindemellett az egyedi igények kielégítése is lehetséges.
Természetesen ajándékcsomagok, pelenkatorták elkészítésére is van lehetőség, bármilyen egyedi igény esetén is.

A mindennapi játékok mellett, a Meggymag – Fájdalom csillapításra, stressz oldásra, menstruációs panaszokra,fáradtság enyhítésére,hideg végtagok felmelegítésére. – és Himalája só párnák  – levendula: nyugtató, stressz oldó,szorongást csökkentő, emellett fertőtlenítő, baktérium- és gombaölő hatása is kiemelkedő! Hamarosan kamillás és citromfüves változatban is elérhető lesz-  is kaphatóak.

Hamarosan az igényeknek megfelelően bővül a kézműves termékek kínálata, sőt nemsokára a horgolt játékok is már várni fogják, hogy a kis apró kezecskék játszanak velük.
– Több féle játszószőnyeg, légzés figyelő berendezés, cumisüvegek és melegítők, biztonsági kellékek, szekrényzárak, sarokvédők, a sterilizálás eszközei, és természetesen a babaszobák kellékei.

Kiságyak,matracok, pelenkázó szekrények, a fürdetéshez szükséges eszközök, kádak,  szivacsok,  etetőszékek széles választéka várja a kedves vásárlókat.

A legfrissebb infókért katt ide !  

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 9 – 12 ; 13 – 17
                      Szombat:: 9 – 12

Kapcsolódó cikkünk

Foto: Birofoto

-Hírdetés -

Friss cikkeink