péntek, szeptember 24, 2021
KezdőlapKiemeltVilágító adventi kalendárium Soltvadkert

Világító adventi kalendárium Soltvadkert

A kezdeményezés öt éve indult Solymáron, közösségépítő, ünnepi hangulatot fokozó hatása révén egyre több és több település csatlakozik, a mostanra már országossá váló Világító adventi kalendáriumhoz. Soltvadkerten Sárköziné Vida Renáta vállalta magára a szervezést és a facebook promotálását. Minden este 20:00 óra előtt megoszt néhány információt a következő napi ablakról, aminek segítségével könnyebben megtalálhatjátok azt.

Vadkertinfo igyekszik frissíteni ezt a cikket, így napról napra bekerülnek majd az új adventi ablakok fotói. Érdemes lesz tehát visszalátogatnod!

Utolsó ablakunkhoz érkeztünk. Nézzük,hogyan lelhetünk a 24.ablakra!🙂

Ablakvadászok elérkezett az utolsó este is! Hogy az utcát megleld egy kis történelem.
Ha tudod ki telepítette Vadkert pusztára a német, szlovàk majd magyar őseinket 1740-es években akkor tudod melyik utcában keresd az utolsó számot és az utolsó ház ablakában megtalàlod !
Ha még most sem tudod a Betlehem közelében mellszobrát is megtalálod!

Ide kattintva tudjátok elérni az Vadkerti kalendárium eseményt a facebookon, itt lesz lehetőség a megtalált ablakok fotójának feltöltésére is.

Megkérdeztük Renit, hogy sikerült az első ablakvadászat:

– Így, hogy túl vagyunk az első napon, talán azt szeretném elmondani, hogy mennyire leírhatatlan az az öröm, amit a kisgyerekek arcán láttam az ablakvadászat alatt. Hatalmas plusz töltete lett az adventi várakozás időszakának. Élmény volt látni, hogy kisgyerekek, tinik, a mi korosztályunk és idős emberek is keresték az ablakot.
Mindenki mintha kiszakadt volna a jelen helyzetből adódó nyomásból.

Az elkövetkező napokra is jó “vadászatot” kívánunk nektek! 

foto:Birofoto

-Hírdetés -

Friss cikkeink