Nyomtatás

Cukkinis gluténmentes banánkenyér

Vegán, gluténmentes banánkenyér

Mérték:

Hozzávalók

 

Elkészítés

Amennyiben zabpelyhet használunk akkor azt öntsük egy késes aprítóba és addig daráljuk míg liszt állagú nem lesz, ha zabpehelylisztet használunk természetesen ezt a folyamatot kihagyjuk. 

Ha kész a lisztünk akkor az félretesszük. 

Az aprítóba tesszük a banánt és a reszelt cukkinit és krémesre turmixoljuk. Ha kész akkor hozzáadjuk a többi hozzávalót és simára keverjük. 

Előmelegített 180 fokos sütőben 35 percig sütjük. 

Én kenyérformát használok, amint sütőpapírral bélelek ki. 

Amint elkészül még hagyjuk kb 10 percet a sütőben pihenni és utána rácsra tesszük és hagyjuk teljesen kihűlni.

Kulcsszavak: gluténmentes, vegán, banánkenyér