csütörtök, szeptember 23, 2021
KezdőlapSoltvadkert hírekRendezvénySoltvadkerti BMW Találkozó margójára

Soltvadkerti BMW Találkozó margójára

BMW márkatársaink, és a találkozóra ellátogató vendégeink !

Végre sikerült elpakolni a rendezvény után, a hazahordott, beömlesztett dolgokat is elrendeztük. Először is szeretnénk megköszönni mindenkinek aki eljött, részt vett, együtt örült annak, hogy sikerült megrendezni a 16. Soltvadkerti Bmw Találkozót.
Nélkületek semmit nem érnek az erőfeszítések.

Ez az RCS///MEET UP! kicsit más volt mint a többi, nehezen sikerült tető alá hozni a járványügyi helyzet miatt. De nagyon jól mutatja, hogy milyen jó, összetartó közösség vagyunk, és, hogy mennyire fontos, hogy egy évben egyszer, akár egy kis nyaralás formában tudjunk találkozni.

Sokan csak erre az alkalomra tudtak eljönni otthonról, erre gyűjtöttek, erre készültek. Mi szervezők , megtisztelve érezzük magunkat, ez ad energiát ahhoz, hogy kitartóan szervezzünk újra és újra.
Nagyon örülünk annak, hogy ételszolgáltatási fronton előrelépéseket tudtunk tenni, nagyon jól sikerült a tűzijáték, és a gyorsulási nap is szuper jól vizsgázott.

Egyre népszerűbb a jakabszállási program, színvonalas környezetet, és igényes jövőképet fest. Sikerült új programokkal megújítani a rendezvényt, a Trike népszerű volt, a teljesítménymérőpad folyamatosan ki volt használva. A zenei vonalon is sikerült előrelépni a környezetét illetően.

16. Soltvadkerti Bmw Találkozó 2020.

Van min javítanunk, gondosan felírtuk a jelzéseket. Összességében egy előremutató , jól sikerült rendezvényként könyveljük el az idei találkozót, ami végre abba az irányba mozdult el amit már nagyon régóta szerettünk volna. Ezen az úton fogunk tovább menni. 🙂

Még egyszer köszönünk mindenkinek mindent !
Vigyázzatok magatokra, és a családjaitokra !
RCS///MEET UP! rendezősége

 

Foto: Kovács Gyula

 

További cikkeink a BMW találkozóról

Előző cikkKarfiol gratin
Következő cikkKarfiol omlett
-Hírdetés -

Friss cikkeink