Nyomtatás

Tócsni tökből, kapros Creme Vegaval 

A tököt lereszeljük, sózzuk és állni hagyjuk. Kinyomkodjuk a levét, hozzáadjuk a reszelt sajtot,  sörélesztőpelyhet, fokhagymát, és a rizslisztet. Annyi lisztet adunk hozzá, hogy szépen összeálljon.Sózzuk, borsozzuk. Tetszőleges formára alakítjuk, majd kevés kókuszolajon kisütjük.
Friss zöldségekkel és kapros Creme Vegaval találjuk.

Mérték:

Hozzávalók

  • 1 db. főzőtök
  • Gluténmentes rizsliszt
  • Violife sajt
  • Fokhagymakrém
  • Bors
  • Gluténmentes sörélesztőpehely
  • 1 doboz Creme Vega

Elkészítés

Megjegyzés

Recept és fotó Holczimmer Xénia

Nutrition