péntek, szeptember 24, 2021
KezdőlapReceptekMai finomságunk: Tócsni tökből, kapros Creme Vegaval

Mai finomságunk: Tócsni tökből, kapros Creme Vegaval

Nyomtatás

Tócsni tökből, kapros Creme Vegaval 

A tököt lereszeljük, sózzuk és állni hagyjuk. Kinyomkodjuk a levét, hozzáadjuk a reszelt sajtot,  sörélesztőpelyhet, fokhagymát, és a rizslisztet. Annyi lisztet adunk hozzá, hogy szépen összeálljon.Sózzuk, borsozzuk. Tetszőleges formára alakítjuk, majd kevés kókuszolajon kisütjük.
Friss zöldségekkel és kapros Creme Vegaval találjuk.

  • Szerző: Xenia
  • Előkészítés: 10
  • Főzési idő: 10
  • Teljes idő: 20 perc
  • Adag: 4 1x
  • Diéta: Gluténmentes
Mérték:

Hozzávalók

  • 1 db. főzőtök
  • Gluténmentes rizsliszt
  • Violife sajt
  • Fokhagymakrém
  • Bors
  • Gluténmentes sörélesztőpehely
  • 1 doboz Creme Vega

Elkészítés

Megjegyzés

Recept és fotó Holczimmer Xénia

Nutrition

  • Adag: 4

Elkészítetted ezt a receptet?

Oszd meg a fotóját és jelölj meg minket, hogy nálunk találtad a receptet 🙂

-Hírdetés -

Friss cikkeink