péntek, december 1, 2023
spot_img

Pót-gyereknapi mosolyok

A Tündérkéz Jótékonysági Egyesület ismét egy remek rendezvénnyel örvendeztette meg azokat a családokat, akik ellátogattak a Tavirózsa Családi Fitnesz és Kalandparkba a Light Pót Gyereknapra.

A pénteki esős idő kicsit megijesztette a szervezőket, de a rendezvény szombatjához kegyes volt az időjárás, nagyon kellemes idő volt egész nap a családi közös mókázáshoz.
A szervezők és kalandparki dolgozók már napok óta rengeteg munkával készítették elő a területet, ami nagyon sok kreatív programnak adott helyet.

A bejáratnál tombola, zsákbamacska várta a meglepetésre vágyókat. A kalandpark játszótér részén légvárak álltak a kisebbek és nagyobbak részére egyaránt. Igényes játszóteret, gokartok sokaságát, trambulinokat, kerékpárokat, kismotorokat minden családtag mozgásigényét kielégítően lehetett igénybe venni, és piknikre alkalmas padok, kézműves foglalkozásra, arcfestésre, csillámtetkóra és körömlakkozásra jelentkező önkéntesek várták a gyerekeket. A kalandpark kötélpályás részénél, pedig bámulatosan berendezett harci területre bukkantunk, ahol lézerharcot vívhattak a lelkes öt fős csapatok. A Coca-Cola mászófalat biztosított és a kötélpálya is teljes kapacitással üzemelt, valamint egy bábszínházi programra berendezett sátor is várta az örömteli gyermek kacajokat. Finom innivalókkal egész nap a Pölöskei Szörp dolgozói, diákmunkásai látták el a szomjasakat, míg az Ali baba Gyrosos volt az étkezési felelős, finom gyros tálaival.
Délelőtt 10:00 órakor volt kapunyitás, de jó néhány távolról érkező vendég már hamarabb is megérkezett.

Kis létszámú, de lelkes kerékpárverseny kezdődött 11:00 órakor, aminek a fődíja két kerékpár és serlegek voltak.
Egész nap kocsival, kerékpárral, gyalogosan érkezők lepték el Medgyes Attila és Újvári Zita által karbantartott gyönyörű játszóteret, parkot. A hangulat vidám, felemelő volt, minden korosztály örömmel élvezte a napot és a lehetőségeket.
Cseke-Kutasi Katalin, a főszervező és az egyesület elnök asszonya ezekkel a gondolatokkal zárta és köszönte meg a napot:

„Meg szeretnénk köszönni mindenkinek aki a jó időt kihasználva eljött és megtisztelte rendezvényünket! Köszönjük a vállalkozóknak, magánszemélyeknek, hogy pénzbeli vagy tárgyi adománnyal hozzájárultak a rendezvény sikerességéhez. Kiemelnénk kis felkaroltjaink, a szívműtéten átesett Hanna és jelenleg is támogatott Levike és Zéti is családjaikkal megtisztelte a rendezvényt. Külön öröm mind a 3 gyermeknél pozitív változások vannak.

Közben jött a telefon, Márk elindult a gyógyulás útján, túl van a kritikus 10. napon, a csontvelőben elindult a gyógyulási folyamat !!

Hálásak vagyunk adományaitoknak! Maradt ki tombola, ezt majd liciten fogjuk árusítani.

Nem felejtkezünk el természetesen arcfestőnkről, csillámtetkó készítőnkről, kiképző tisztünkről, légvárosunkról, Coca-Cola munkatársairól, gyalogőrünk munkájáról, kihangosítónkról és közösségi munkát végző diákjainkról sem! Mindent köszönünk!

Legnagyobb hála mégis Medgyes Attilát illeti, aki lehetővé tette, hogy a Kalandpark ismét egy felhőtlen gyermekzsivajtól hangos nap legyen. Nagyon sokat segített a szervezésben is.

Mindenkinek, mindent köszönünk!

Mi pedig köszönjük Katinak és az egyesület tagjainak a töretlen lelkesedést, áldozatos munkájukat, amivel sok gyerek és család életét teszik boldogabbá, reménytelivé!
Köszönjük ezen felül mindenkinek, aki adománnyal vagy munkával segítette a rendezvény sikerességét.
Ez egy csodálatos, mosolyokkal és élményekkel teli nap volt.

..::L::..
Fotó: Birofoto

-Hírdetés -

Friss cikkeink