vasárnap, október 17, 2021

Kalandparki programles

Medgyes Attila és párja, Zita három éve vették át, bérlik a Tavirózsa Családi Fitness és Kalandparkot, ami önkormányzati terület.
A bérlés egy BMW Találkozó szállás-helyhiánya miatt indult útjára, de mára már nagyon szívéhez nőt a Medgyes családnak ez a kalandparki miliő.

Pót gyermeknap Soltvadkert 2020. Július 18.

Nap, mint nap szépítik, építik, gazalják, fejlesztik és emiatt a tágas, ápolt, parkos játszótér a helyi és környékbeli gyerekek, családok, iskolás és óvodáscsoportok felkapott helyévé vált.
Emellett számos magán, céges, egyházi és egyesületi szervezésű programnak ad otthont.
Megkerestem hát Attilát, hogy megkérdezem, milyen lehetőségekkel áll a kalandpark a családok szolgálatára?
Elmondása szerint, azért szeretik a szülők a Kalandparkot, mert gondozott, szép környezetben és biztonságban tudhatják gyermekeit, ahol a játékokat folyamatosan karbantartják, a játékparkot folyamatosan fejlesztik.
Viszonylag félreeső részén van a városnak, így a forgalom csak annyi, amennyi család és túrázó van a környéken. A táj csodálatos, teli fával, bokorral, virággal, közel a tópart. Amíg a gyermek játszik, addig a szülő relaxálhat.


A kalandpark lehetőséget biztosít grillezésre, bográcsos főzésre, amit számos magán és céges rendezvény számára kecsegtető.
Hiszen nincsen egy közös főzésnél, nyugodt beszélgetéseknél, vicces vetélkedőknél nagyobb csapatépítő.
Az iskolás és óvodás csoportok is gyakori látogatók, így minden évben pluszt csempészve az időpontot foglaló csipetcsapatok számára ma már az ugrálóvár is elérhető kikapcsolódás, ha igény van rá!

Idén a járvány miatt sajnos meghiúsult, áttevődött pár rendezvény, de ami már biztos, hogy 2020. július 18-án a Tündérkéz Jótékonysági Egyesület tart egy utólagos gyermeknapot, ami mindenki számára ingyenes.
A programok között szerepel a lézerharc (melyekre csapatok jelentkezését várják), kerékpárverseny, bábszínházi előadás, kézműves foglalkozások, valamint ugrálóvár-város lesz kiépítve, ami minden kisgyermek álma.
Tombola is lesz, melyből befolyt összeg támogatja az Egyesület működését, hogy tovább tudják végezni jótékony munkájukat.


A következő nagy rendezvény pedig a Soltvadkerti BMW Találkozó augusztus 19-től 23-ig, erről bővebb programot, információkat találhattok a Vadkertinfo.hu oldalán is!

Vár mindenkit szeretettel városunk színfoltja,
A Tavirózsa Családi Fitness és Kalandpark.

-Hírdetés -

Friss cikkeink