csütörtök, szeptember 21, 2023
spot_img
KezdőlapSoltvadkert hírekA tettek mutatják meg...

A tettek mutatják meg…

Pozitív pillanatok és gondolatok, valamint a jószándék viszi előre a világot.

Kárász Rita régóta városunk ismert és elismert lakója, aki ötletekkel és sok munkával vívta ki a tiszteletet és néhol az irigységet.
Ebben a vészterhes időben is nem rest tenni és gondolkodni, gondoskodni. Egyrészt segíti a helyi gazdasági vonal megmentését, amit a koronavírus okozta óvintézkedések okkal szankciónálnak és aminek megmentéséhez kellünk mindannyian, tudatos vásárlással, egymásra figyeléssel. Ötlete az, hogy a helyi termelőket, gazdálkodókat, állattenyésztőket összefogásra hívva a helyi termékek forgalmát segítse, ez által támogatva soltvadkerti családok megélhetését. A lista készül, ehhez várja azok jelentkezését, akik eladásra kínálják házi termesztésű, tenyésztésű vagy készítésű árukat Soltvadkert és környékén. Vásárolj itthon, segíts életbe maradni!

Bevásárló közösség Soltvadkert

Emellett tudnunk kell Ritáról, hogy kíváló varrónő és nem rest szakmai múltját is elővéve segíteni. A kiskőrösi mintára, Soltvadkert város lakóiért, 7000 darab maszk elkészítését tűzte ki társaival célul, mivel jelenleg ez hiánytermék. Tervei szerint egészségügyi dolgozók, idősek részére jutattná el elsősorban a mosással sterilizálható, többször használható, sűrű szövetből készült szájmaszkokat. A helyi mozgolódás ma kezdődött, vadkerti vállalkozók álltak a nemes ügy mellé gyorsan, hiszen az egészségünk a tét, amit sokan sajnos nem vesznek elég komolyan.

Hálásak lehetünk, amikor megmutatkozik a vészhelyzet esetén az emberség, a tenni akarás segít a sok „nemtörődömséggel” szemben! Példája legyen ragadós! Köszönjük!

Rita arra kéri a lakosságot, hogy aki segíteni vagy támogatni szeretné kezdeményezéseit, azok jelezzék neki! Örülne, minél több varrni tudó szorgos kéznek, hogy gyorsan célt érjenek a maszkok és védelmet nyújtsanak a leginkább rászorulóknak.

Kárász Rita facebook oldalát ide kattintva éred el.

..::L::..

-Hírdetés -

Friss cikkeink