péntek, szeptember 24, 2021
KezdőlapSoltvadkert hírekUtazás kiállítás 2020

Utazás kiállítás 2020

Az idei esztendőben is megrendezésre került a budapesti Utazás kiállítás a Hungexpo területén, melynek a két díszvendége Olaszország és Eger.

Mi most inkább Soltvadkert jelenlétére helyeztük a hangsúlyt, látogatásunk alkalmával.
A kicsiny standon és körülötte már a szombati nap nyitása után nagy volt a sürgés-forgás.

Városunkat képviselték: Fodorné dr. Schiszler Terézia aljegyző, a Vadkert Komszolg Kft. képviseletében Schnürlein Andor, Farkas Miklós a Schiszler Pálinkaház részéről és Galambos Ádám a Galambos borház tulajdonosa.

Vasárnap Galántai Norbert a Galántai Családi pincészettől, Szekeres Sándor akinek a nevéhez az ismert Szekeres Pálinka fűződik, és ismét erősítve a csapatot Schnürlein Andor várták a kilátogató vendégeket.
Vendégeiket és az érdeklődőket a két nap alatt, a Szent Korona Cukrászda bonbonjai mellett a népszerű soltvadkerti borok válogatásával várták egy kóstolóra, melyek az alábbi borászatok boraiból alakult: Eifert Borház, Erdős Borászat, Eredet Pince, Font Pincészet, Frittmann Borászat, Galambos Borház, Galántai Családi Pincészet, Lantos Családi Pincészet.

Természetesen ne felejtkezzünk meg a Szekeres Pálinka, és a Schiszler Pálinkaház különleges minőségű pálinkáiról sem, melyek szintén ízlelhetőek voltak a vendégek részére. – A Vadkerti-Tó újdonságairól, fejlesztéseiről, a város turisztikai és idegenforgalmi eseményeiről, rendezvényeiről is szó esett az érdeklődőkkel zajlott beszélgetések során.
Hogy milyen új kapcsolatokat, és turisztikai, illetve szakmai eredményeket könyvelhet el a város és annak turizmusa a kiállítást követően, talán még korai lenne megjósolni, de nemsokára erre is visszatérünk…

Köszönjük minden kedves érdeklődőnek a látogatást, és a Vadkert Komszolg Kft. vezetőjének, Schnürlein Andornak a segítségét.
Találkozzunk 2021-ben!

..::BR::..
Fotó: Birofoto

Előző cikkSportbál 2020
Következő cikkFebruári Anyakönyvi hírek
-Hírdetés -

Friss cikkeink