hétfő, augusztus 2, 2021

Sportbál 2020

A báli szezon soron következő, és 500 feletti vendég létszámmával az egyik legnagyobb résztvevőszámot produkáló esemény az idei soltvadkerti Sportbál volt.A vendégek közt találkozhattunk többszörös Európa, és Világbajnok birkózókkal, és az asztaloknál bizony, Olimpiai érmek tulajdonosai többszörös olimpikonok is szép számmal helyet foglaltak.

Szervezés tekintetében a Soltvadkerti TE Birkózó szakosztályra esett a választás az idei esztendőben.A dekoráció, és díszítés Barcsik Beáta ötlete, és munkája, melyek különlegessége, hogy újrahasznosított alapanyagok felhasználásával készültek.

Díszítés – Barcsik Beáta munkájaA svédasztalos vacsora étkeit, italokat és a felszolgálást Tóth Zsoltnak a Kecskeméti csárda tulajdonosának és kollégáinak köszönhetjük.

Giovi Family

Zenei fronton a Giovi Family vette fel a harcot a táncos cipők ellen, kitűnő hangulatot teremtve.
Az est köszöntő beszédét Lakatos Attila üdvözlő szavai után Kárász András Alpolgármester úr mondta el.


Majd a szakosztályok külön-külön díjazták az előző évben kimagasló sport teljesítményt elért tagjaikat. Videónk a díjátadóról: – ITT –

A díjazottak:
Asztalitenisz szakosztály: Palatinus Martin
Labdarúgó szakosztály: Gaál Zoltán és Dobosi Zsolt
Női kézilabda szakosztály: Tasnádi Eliza
Férfi kézilabda szakosztály: Farsang Kristóf és Ürmösi Zoltán
Motorsport szakosztály: Ifj. Kerekes Mihály, Dr. Szabó Réka és Kajári Ferenc
Sakk szakosztály: Daróczi Donát
Birkózó szakosztály: Müller Petra


A vacsora végeztével a Szervánszky család jóvoltából a Szentkorona Cukrászda desszertjei kerültek az asztalokra, majd a tombola sorsolást követően kezdetét vette a hajnalig tartó mulatság.


Köszönet a támogatóknak, segítőknek, és a vendégeknek, akik nélkül nem lehetett volna ilyen kellemes hangulatú az év utolsó februári napjának estéje.

..::BR::..
Fotó: Birofoto

-Hírdetés -

Friss cikkeink