csütörtök, szeptember 21, 2023
spot_img
KezdőlapSoltvadkert hírekEredeti Windows 10 most csak 3000 Forintért!

Eredeti Windows 10 most csak 3000 Forintért!

Most, hogy megszűnt a window 7 támogatása, érdemes lehet elgondolkodni egy operációs rendszer cserén. A hivatalos szoftverlicencekkel kereskedő Keysworlds.com hihetetlen évkezdő akciója keretén belül az eddig is kedvezményesen kínált Windows 10 verziók árát még lejjebb eresztette, így lehetséges az is, hogy a webáruházban jelenleg akár 8,88 eurós, tehát körülbelül 3000 forintnak megfelelő összegért hozzá lehet jutni egy Windows 10 Pro licenchez, ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy vásárláskor, miután a kosárba tesszük a kiválasztott szoftvereket, a megfelelő helyre beírjuk az Emkeys35 kuponkódot, ekkor máris a kiemelt akciós árat számolja az oldal. Mutatunk néhány példát (ezekben már a kuponkóddal csökkentett árak szerepelnek)

Azonban, ha eredeti Windows 7 fut a gépén, akkor még ingyenesen juthat hozzá a Windows 10 operációs rendszerhez!

ide kattintva elérhető oldalon navigáljon a Create Windows 10 installation media section részre, majd nyomjon a Download tool now parancsra, és futassa a fájlt. A felugró ablakban (valószínűleg angol nyelvű lesz), válassza az Upgrade this PC now opciót. A telepítés végén elvileg automatikusan meg kell kapnia az aktiválási kódot, melyet a Frissítés és Biztonság, majd Aktiválás menübe lépve kérhet.

Felmerülhet a kérdés, mennyire etikus a módszer. Tény ugyanis, hogy a Microsoft hivatalosan azt kommunikálja, hogy az ingyenes frissítési ajánlat évek óta lejárt. De az is tény, hogy a frissítéshez szükséges fájlok szintén a szoftvergyártó hivatalos oldalán érhetők el. A jelenségről megkérdeztük a Microsoftot – amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

forrás: pcworld

-Hírdetés -

Friss cikkeink