péntek, szeptember 24, 2021
KezdőlapSoltvadkert hírekVadkertinfo Évértékelő

Vadkertinfo Évértékelő

Kedves Olvasóink!

Köszönjük, hogy az egyre szebb számú jelenlétetekkel megtiszteltek bennünket. Reméljük 2020-ban is velünk lesztek, olvassátok helyi híreinket, gondolatainkat, mi teret adunk a kisemberek hangjának, véleményének, hirdetéseinek kulturált keretek között.
Mivel csak 2019-ben alakult kis csapatunk, ezért igen rövid a pályafutásunk egyelőre, de a kezdeti belerázódás nehézségei után, bátran állítjuk, hogy a friss hang kell és szükséges!

Legyen egy pár gondolat rólunk és arról miért kezdtük el és milyen célokkal tervezzük folytatni online közéleti magazinunk:
Bekő Zsolt , felelős szerkesztőnk, aki nélkül az oldal nem létezne. Mindig aktív, de a háttérmunkában résztvevő emberként nem célja a feltűnés, feladata az oldal gördülékeny, jogszabályoknak megfelelő működtetése.

Bíró Róbert nevét, úgy gondolom, senkinek sem kell bemutatni, képeivel már régóta szép pillanatokat szerez a soltvadkerti lakosoknak. Képeit és helyzetjelentéseit, aktuális hírek formájában adja közre.

Medgyes Attila Jenő, mint egyik értelmi szerzője és gondolatfelelőse az oldalnak, bár jelenleg csendes társként funkcionál egyéb elfoglaltságai végett, de jelenléte nélkülözhetetlen.

Szabadi Lívia, azaz én. Igazából a választások kapcsán ismertem meg a fiúkat, akik megszólítottak azzal, hogy szeretnének egy pártfüggetlen, minőségibb helyi médiát, ami nem a kötelező hírek és kiemelt családok életéről, hanem mindannyiunkról szól. Úgy gondolták, hogy írásaim megfelelőek annak a minőségnek, amit ők szeretnének és szabad teret kaptam ötletek tekintetében, így egyértelmű volt a részvételem.

Hogy miért alakultunk? Cenzúrázatlan magyar sajtó, szólásszabadság és a soltvadkerti kommunikációs csatornák új színfoltjaként. Nem profitorientált az alaptájékoztatás az oldalunkon, a reklámmegbízásokból, és a támogatásokból tudjuk fenntartani magunkat, ezáltal hiteles, független információhoz juttatni benneteket. Tagjaink Soltvadkerten élnek, dolgoznak, a soltvadkerti közösségért tesznek és lehetőséget biztosítanak azoknak is megszólalni, akik eddig nem kaptak teret más fórumokon.

Célunk a jövőre nézve egyértelmű: Soltvadkert közösségi életéről aktuálisan tájékoztatunk, pozitív és negatív híreket egyaránt. Mivel a számunkra, az oly hiányolt, kommunikáció fontos, ezért segíteni is szeretnénk, hogy amit a helyi média kifelejt vagy érdemtelennek tart a kikommunikálásra, mi felkaroljuk, elmondjuk, megmondjuk, hiszen jogunk van tudni mindenről, ami városunkat és lakosságát érinti.

Tartalmas 2020-as esztendővel készülünk nektek, megkereséseiteket, ötleteiteket és támogatásotokat szívesen fogadjuk!


Boldog, eredményes és szeretetben gazdag új esztendőt kívánunk!

..::L::..

-Hírdetés -

Friss cikkeink