hétfő, szeptember 26, 2022
spot_img
KezdőlapEgyéb kategóriaSoltvadkerti Birkózó Szakosztály háziverseny - 2019

Soltvadkerti Birkózó Szakosztály háziverseny – 2019

A szakosztály kis birkózóinak növekvő létszámát látva, a két edző egy háziversenyt szervezett az esztendő utolsó előtti napjára a soltvadkerti birkózóterem szőnyegén.
A küzdelmek a bemelegítést, nevezést, mérlegelést követően zenés bevonulással kezdődtek. A mérkőzések a grund birkózás szabályai szerint zajlottak.
Gyors, pörgős kis küzdelmek alakultak, a szülők pedig lelkesen szurkoltak a csemetéknek.

A vadkerti szakosztály az országos ranglistán az idei esztendőben a 125 csapatból a 29. helyen végzett a rangsorban, ami elismerésre méltó helyezés.
A jövő év tervei közt átigazolások, és egy új edző gárda ( Nagy Tamás és Kozák István ) új szemlélettel, és friss szakmaisággal kezdi meg a munkát. Az eredmények mellett a fő cél, hogy a gyermekek jól érezzék magukat és a sportban, a birkózásban örömüket, és sikereiket érjék el.

Az új edzőket a szakosztály sportolói, a gyermekek nagy szeretettel, és tisztelettel fogadják.
Kozák István – egyenesen a Magyar válogatottból érkezett, jelenleg Soltvadkert színeiben aktívan birkózik. Több világversenyen, külföldi edzőtáborokban is részt vett képviselte hazánkat , együtt birkózott a Magyar válogatott tagjaival.
A professzionális szemléletet, és az élsport színvonalát is hozta magával.
Kozibácsi‘ -is- a gyermekek nagy kedvence. – szerk.

Nagy Tamás – Kifejezetten a gyermekek birkózással foglalkozik, kitűnően bánik a gyermekekkel, mint szakmai, mint emberi szempontból.
Munkássága nagyon hamar eredményesen meglátszik a szakosztály életében.

A verseny végén mindenki a dobogóra állhatott, és érmeket a különdíjasok pedig kupákat vehettek át.
Az esemény színvonalát jelenlétével emelte Frei László, aki a soltvadkerti birkózás meghonosítója.

Köszönet a támogatóknak: BS Plastic Kft. – Büki László, POLI-FARBE Kft. Szabó Antal, Pölöskei Szörp Kft. , Variens Kft. , Vadkert Pékség Kft. , Szent Korona Cukrászda, MAXX ENERGY – Kakuszi Zsolt, Frittmann Borászat, Öregtó vendéglő és Büfé, Kiss Nándor, Díszítőfestés Kft. , Goodwill Property Kft. , Frank Ferenc, Windecker család, Müller család, Udvarhelyi család, szülők, nagyszülők, Soltvadkert Város Önkormányzata és mindazok, akik segítenek jó szóval, tettel, és bíztatással.

Boldog új esztendőt kíván mindenkinek a Soltvadkerti Birkózó Szakosztály !

Lakatos Attila, Szakosztályvezető

..::BR::..
Foto: Birofoto

-Hírdetés -

Friss cikkeink