hétfő, augusztus 2, 2021
KezdőlapSoltvadkert hírekGyors összefogás egy soltvadkerti kisfiúért

Gyors összefogás egy soltvadkerti kisfiúért

Meglátni, hogy hol van szükség a segítségre, egy kis gesztus csupán, de akinek segítséget nyújtanak, annak rengeteget jelent. Ezt tette a Tündérkéz Jótékonysági Egyesület csapata felfigyelt a szükségre, összefogást és újbóli segítséget kért, hihetetlen gyorsan kapott is.


Az egyesület első felkaroltja, a 13 éves Windecker Endre, állapota rosszabbodott. Egy elektromos ágyra volt szüksége, ami sokat segítene ápolásában, gondozásában. Szerdán dél körül a Tündérkéz vezetője a tettek mezejére lépett, kiírta a Facebookon, hogy segítség kell és a jó embereknek köszönhetően, pénteken megrendelte az ágyat, ami öt fokozatú speciális ágy, illetve egy hozzá való matracot.


A mai napon már birtokba is vette Endre az új ágyat. Mindenkinek nagyon köszöni szüleivel együtt az önzetlen segítséget, nem találták a szavakat.
Az egyesület elnöke, Cseke-Kutasai Katalin szeretne minden adományozónak köszönetet mondani, hogy ilyen gyorsan összefogtak és ekkora örömöt szereztek a családnak. Köszönettel adózik Lakatos Attilának, aki elhozta Budapestről az ágyat, Medgyes Attilának és az egyesületi tagjainak, hogy rögtön jöttek, segítettek a pakolásban.

Cseke-Kutasi Katalin

-Hírdetés -

Friss cikkeink